1:01 AM

Demi Cinta

Kat 1 company ni, ada sorg seketari yg meletop abes.. cun giler wa cakap lu...
Pastu 1 hari bos dia soh dia teman VVIP dr negara arab pasa urusan bisnes la..
Tak semena2 pak arab tuh tergoda ngan seketeri tu..
Pak Arab: Maukah ente bernikoh dengan ana??
Seketeri: dia mmg tamau tp xsampai hati tolak.. "boleh.. tp dengan 3 syarat."
Pak arab : Ente cakap saja apa syaratnya.. ana tunaikan..
Seketari : Pertama, aku mau cincin kawin berlian 75 karat bertahtakan intan 200 karat..
Pak arab : Si arab terpaku sejenak lalu mengangguk “oke... oke.. ana felikan..ana felikan..”.
seketari cuba fikir syarat yg susah lagi..
Seketari: Kedua, buatkan aku istana di new york ada 100 bilik, Villa di tengah kota paris dgn 200 pelayan, 10 bijik kereta ferarri & 5 bijik jet peribadi..
Pak arab kalut buat call sana sini tgk boleh x dia buat..
Pak Arab : oke.. ana fuatkan.. ana fuatkan.. sambil angguk2
seketari da risau..
Seketari: baiklah.. syarat terakhir.. sbb aku suka sekali dgn sex maka aku mau lelaki yg menjadi suamiku nanti mesti memiliki Mr. Dick sepanjang 30 cm!!
Si Arab kelihatan terkejut & kecewa dgn syarat terakhir ini. Dia menyapu2 muka yang xde peluh.. Dgn tatapan sedih dan mengusap air mata, dia berkata :
“oke.. oke.. ana fotong.. ana fotong……”